Velkommen til Amigos de Casa Feliz!

Casa Feliz ligger i den lille mayalandsbyen San Andres Semetabaj  (ca. 2000 m.o.h.) i fjellene i Guatemala, nær den vakre Atitlan-sjøen. Barnehjemmet ble etablert i 2006 av norske Unn-Lisbet Jensen-Muj (1953-2011).

Hun hadde da allerede i flere år hjulpet fattige og forsømte barn ved å gi dem mat og klær.

Unn-Lisbet startet også en liten hjelpeorganisasjon i Norge, Amigos de Casa Feliz (venner av Casa Feliz), som står for innsamling av penger til drift av barnehjemmet.

Hvordan bli Fadder?

Fadderordningen er slik at du står som fadder for alle barna på barnehjemmet. Du betaler det du måtte ønske, men helst 300 NOK eller mer per måned. Beløpet kan betales inn månedlig, hvert halvår eller gjennom et årlig bidrag.

Som Fadder kan du våre med å sikre fremtiden til våre flotte ungdommer på Casa Feliz.

Ditt bidrag kan hjelpe ungdommene til et sunt og godt liv fylt av kjærlighet og trygghet.

Ditt bidrag kan hjelpe dem til å bli gode voksne som kan spre videre de ideer Casa Feliz bygger på. Gaven kan gi ungdommene en plattform for et godt voksenliv.

Gaver fra kr. 500 opp til kr. 40.000 gir rett til skattefradrag for 2018.

Enkeltgave til Casa Feliz

Noen som kan tenke seg å gi en gave til Casa Feliz?

Med din hjelp kan vi sammen gi ungdommene på Casa Feliz en god start på livet.

Gaven kan sikre fremtiden til våre flotte ungdommer på Casa Feliz. Gaven kan hjelpe ungdommene til et sunt og godt liv fylt av kjærlighet og trygghet. Gaven kan hjelpe dem til å bli gode voksne som kan spre videre de ideer barnehjemmet bygger på. Gaven kan gi ungdommene en plattform for et godt voksenliv.

Gaver fra kr. 500 opp til kr. 40.000 gir rett til skattefradrag for 2018.

Har du bestilt hjertegavekort?